Gå til sidens hovedinnhold

Jørn Kaarstad går fra P3 til Radio Rock: – Det blir herlig etter snart 15 år i radio og faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker

Artikkelen er over 1 år gammel

Tanangerbuen Jørn Kaarstad flytter seg fra statskanalen og over til rockeradioen: – Det blir helt rått, sier han.

Radioprofil Jørn Kaarstad ga seg nylig med programmet “Jørn” i NRK P3 og NRK P13 for å satse på Bokassa, bandet han er frontfigur i, og for å spille ekte rock på Radio Rock. Nå skal han endelig formidle musikken han elsker.

– Hele min P3-karriere har jeg alltid sneket inn rockelåter, men gjort det litt i skjul. Det blir herlig etter snart 15 år i radio og faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker, som Guns N’ Roses og Bad Religion, også få plukke band jeg tror lytterne hadde digget. Nå blir det jo helt rått og få gjøre som jeg vil!, sier han i en pressemelding.

Jørn Kaarstad kan skilte med å ha vunnet «Årets Musikkradio» under radiobransjens prisutdeling; Prix Radio, hele fire ganger. I tillegg skjøt band-karrieren fart etter at Bokassa varmet opp for selveste Metallica på deres Europaturné i fjor sommer. Nå blir det norgesturné med Bokassa i helgene, og sending på Radio Rock på hverdagene.

– Det er få radiofolk i Norge som matcher konseptet til Radio Rock på samme måte som Jørn. Vi er stolte av å få han til oss, og jeg gleder meg til å jobbe med han igjen” sier programsjef Stian Eliassen.

Jørn Kaarstad og Bokassa er også nominert til “Årets gjennombrudd og Gramostipend 2019” under Spellemannprisen 28. mars 2020.

Kommentarer til denne saken