Extra Tjelta og Extra Sola har noen av landets mest fornøyde kunder. Kjeden gjennomfører månedlige målinger av kundetilfredsheten. Målingene er ment for at butikkansatte kan arbeide systematisk med å forbedre kundemøtet og butikkopplevelsen.

– Det er veldig kjekt å se at kundene trives, sier butikksjef Janne Mette Dysjaland i Extra Tjelta.

I juni satte de ny rekord i kundetilfredshet, med 84,2 prosent fornøyde kunder.

– Det er skarp konkurranse blant våre kolleger i Extra-kjeden, og vi er blant de butikkene i landet med best resultater. De ansatte står på hver eneste dag for at kundene skal trives og da er det inspirerende å se at arbeidet gir resultater, sier Dysjaland.

Høy score til Extra Sola

Også Extra Sola gjør det sterkt i den interne målingen med en kundetilfredshet på 84,6 prosent i juni. Det er butikksjef Ronny Ervik veldig fornøyd med.

– I en tid med mye diskusjon om prisøkning på dagligvarer, tror vi det er viktig å formidle at Extra, som en del av Coop, eies av kundene. Det betyr at overskuddet går tilbake i form av kjøpeutbytte. Vi skal være minst like billig som konkurrentene, og i tillegg har vi et bredere utvalg. Det er en suksessoppskrift, mener han.

Extra er nå landets tredje største dagligvarekjeder. I løpet av året planlegger kjeden om lag 30 nye butikker, i tett samarbeid med samvirkelagene rundt om i hele landet.

– Vi får fantastiske tilbakemeldinger fra kundene. Hver uke har vi tre millioner kunder innom våre butikker, så vi har mange muligheter til å imponerende kundene. Nå står sommeren for døra, og jeg gleder meg til å se innsatsen våre ansatte legger ned for å skape enda flere gode handleopplevelser, sier Daniel Kyrre Pedersen, kjededirektør i Extra i en pressemelding.