Inviterer til Sola Challenge: - Dette blir rebusløpenes svar på Pokémon Go

Flyt-leder Anne Grethe Vasbø håper mange blir med på Sola Challenge neste lørdag.

Flyt-leder Anne Grethe Vasbø håper mange blir med på Sola Challenge neste lørdag. Foto:

– Det skal være kjekt, men også litt utfordrende. Derfor har vi kalt det for en «challenge», sier Anne Grethe Vasbø i Flyt AS.

DEL

- Det er så mye vi måtte avlyse, så nå er det veldig kjekt å kunne invitere til noe kjekt i Sola igjen, sier daglig leder i Flyt AS, Anne Grethe Vasbø.

Neste helg skulle hun ønsket velkommen til Sola smaksfest, men i stedet blir det bilrebusløp med oppgaver. Deltakerne setter seg i bilen og starter fra kulturhuset. Derfra er det bare å ta for seg stasjonene en etter en i den rekkefølgen en vil.

– Det er 15 rebusstasjoner fordelt rundt omkring i Sola, fra Tananger senter og Sola hundesenter i nord til TS-museet og Ræge kirke i sør. Ved hvert sted får en dagens oppgave, som både består av spørsmål og en fotoutfordring, sier Vasbø.

Som Flyt-leder er hennes jobb å vise frem Sola og alt hva kommunen har å by på.

– Jeg er veldig glad for at så mange blir med på å lage en kjekk dag med aktiviteter og utfordringer. Dette blir litt som rebusløpenes svar på Pokémon Go, sier hun.

– Vær gjerne kreativ

Alt du trenger er en bil og mobiltelefon. Løpet passer for alle i alle aldre, og størrelsen på laget bestemmer du selv.

Høyt og lavt og over hele Sola får lagene foto-challenger, oppgaver og spørsmål som sendes inn til vår spillmester. Kreativitet og bonusoppgaver kan gi laget ditt ekstrapoeng.

En spillmester overvåker det hele og har alltid full kontroll på hvordan det enkelte lag ligger an og kan når som helst sende tilbakemeldinger til lagene.

Laget som får flest poeng vinner et gavekort som kan brukes hos en av medlemmene i Flyt Sola AS.

Bildene som lagene tar i rebusløpet legges ut med link i Solabladet. Påmelding og mer info finner du her.

Artikkeltags