HÅNDBALL: Sola HK sitt a-lag spiller i kveld sesongens siste hjemmekamp. Da er det Byåsen fra Trondheim som gjester Åsenhallen. Da skal Solabladets supporterpris deles ut. Det skjer for andre gang, og i fjor var det Malin Holta som fikk den.

Supporterprisen er en publikumspris, det vil si at det er publikum som gjennom sesongen som har stemt fram Solas beste spiller etter hver hjemmekamp. Spilleren med flest stemmer har fått et gavekort fra forskjellige bedrifter i kommunen.

Etter den siste hjemmekampen skal selve supporterprisen deles ut. Den går til spilleren som gjennom sesongen har fått publikums stemmer flest ganger. Denne prisen er gitt av Solabladet.

- A-laget til Sola HK er vårt elitelag, og det er kjekt å kunne gjøre litt ekstra stas på dem. De er til stor inspirasjon for mange barn og unge i hele Sola. Selv om prisen er i regi av Solabladet er det lagets hjemmepublikum som gjennom avstemminger bestemmer hvem som skal få prisen, sier redaktør i Solabladet, Helene Pahr-Iversen.

I år er det også tett kamp om hvem som vil få prisen. I løpet av de ti spilte hjemmekampene til nå er det flere som har blitt kåret til den beste spilleren like mange ganger. Det hele vil dermed avgjøres etter onsdagens kamp mot Byåsen.