– Målet er at det blir ferdig til smaksfesten, sier seksjonsleder for park og gravlund, Lasse Fuglestad, og prosjektleder Helga Aareskjold Gjøse.

Åpningsseremoni på smaksfesten

Hvis alt går etter planen så vil den offisielle åpningen av aktivitetsparken sammenfalle med åpningen av årets store happening her i solakrossen, Sola Smaksfest.

Vi prøver å lirke ut detaljer av de to hyggelige kommuneansatte, men får kun forsiktige svar alà: målet er å bli ferdige, eller vi håper å bli ferdige innen den datoen. Til tross for gode forsøk fra journalisten sin side så er de standhaftige og vil ikke garantere noe som helst, men velger å være optimistiske. Tilbakemeldingene foreløpig har vært utelukkende gode kan de fortelle.

Men noe de vil snakke om derimot er bruksområdene til den nye parken, og at dette er et tilbud ment for alle. Her kan hele familier komme, hvor barn kan leke og voksne kan få seg litt trening eller slå seg ned på en av benkene og nyte en solgløtt før regnet ubønnhørlig melder sin ankomst igjen.

– Nå er det bare opp til solabuen å bruke denne fantastiske nye parken. Håpet er at dette er med å skape litt liv og røre i sentrum og gjøre det til en plass hvor folk har lyst til å oppholde seg.