(Jærbladet) – Jeg gleder meg enormt over å være i gang. Gjennom hele prosessen har jeg blitt kjent med en bedrift som fremstår som «ei perla», sier Bådsvik i en pressemelding.

Hun peker blant annet på at Compendia har både klart å utvikle produkter og tjenester som kundene vil ha, og samtidig ledet an i digitaliseringen.

46-åringen har lang fartstid i milliardkonsernet Atea, hvor hun har hatt rollen som direktør for løsningssalg de siste årene.

– Selv om jeg håper å ha med meg noe fra bakgrunnen min innen IT- og teknologibransjen som kan være nyttig for Compendia, skal jeg først og fremst sette meg inn et nytt fagområde – og ikke minst lære alle ansatte å kjenne.

Folkene først

– Under prosessen har det blitt snakket veldig varmt om de dyktige ansatte i Compendia, og det var vel egentlig det som gjorde at jeg gikk fra å være nysgjerrig til å få veldig lyst på jobben.

– Jeg synes at det er veldig kjekt å få komme inn på en arbeidsplass som har fokus på å «ha det gildt på jobb», og kan ikke se for meg å jobbe et sted som ikke setter folkene først. Etter min mening finnes det mange muligheter for en bedrift som virkelig bryr seg om folk, og som vet å sette pris på kompetansen som finnes internt, forteller Bådsvik.

I tillegg til ambisjoner om å være «verdens gildeste arbeidsplass», omfatter også teknologibedriftens strategi å «skape fremtidens arbeidsplass». I første omgang flytter Bådsvik derfor midlertidig inn i Høghusets 4. etasje, mens lokalene i 11. og 12. etasje totalrenoveres og transformeres til det ugjenkjennelige.

– Med stadig større konkurranse om arbeidstakere, er det viktigere enn noen gang å utvikle og opprettholde en sterk merkevare for arbeidsgiverne. Det er et godt utgangspunkt for en spennende fremtid for et selskap som Compendia, hvor kjernekompetanse ligger innen arbeidslivsjuss, HMS, kvalitet og digitalisering. Det handler om å gjøre medarbeiderreisen riktig.

– Samtidig investerer vi selv i egne lokaler for å bidra til at våre ansatte får en arbeidsplass godt tilrettelagt for samhandling og trivsel. Folk skal ha det gildt på kontoret hos oss, fortsetter hun.

Viktig for videreutviklingen

Ansettelsesprosessen er blitt drevet fram av CEO Arne Mjøs, og HR-direktør Mette Mowinckel, i Compendias morselskap Itera.

– Vi hatt fokus på å finne rett person for Compendia: en leder som harmonerer med sentrale verdier og som forstår retningen vi ønsker å gå. Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange spennende og kvalifiserte søkere, fant vi en veldig god kandidat i Hilda, forteller Mjøs.

Han trekker fram at faktorer som godt nettverk, kommersiell tilnærming og evne til å sette seg inn i kundens behov vil bli viktige i den videre utviklingen av Compendia, ifølge Mjøs.

– Det er også et uforløst potensial innen digitalisering mellom Compendia og Itera som Hilda vil se nærmere på hvordan kan forsterkes ytterligere, legger han til.

Når Bådsvik kommer inn, forblir avtroppende direktør, Oddvar Håland, i konsernet. Fremover vil Håland blant annet gå inn som styremedlem, samtidig som han skal fokusere på salg og forretningsutvikling innen organisasjonsmarkedet.

– Jeg er veldig glad for at vi får beholde Oddvar i noen år til, og gleder meg til å følge Compendia videre sammen med Hilda, direktøren i morselskapet.