Her er den nye a-lagstreneren til Sola HK

Steffen Stegavik har vært assistenttrener for Sola en periode tidligere.

Steffen Stegavik har vært assistenttrener for Sola en periode tidligere. Foto:

Camilla Herrems ektemann, Steffen Stormo Stegavik overtar treneransvaret neste sesong.

DEL

Sola Håndball har inngått en to års avtale med ny hovedtrener fra sesongen 2020/2021. Det er Steffen Stormo Stegavik som skal fylle denne rollen.

I en pressemelding sier klubben at det er viktig at en ny hovedtrener passer inn i Sola HK, og at det er en trener som identifiserer seg med klubbens verdier og målsetninger.

- Vi har vært opptatt av å få på plass en trener som ønsker å være med å utvikle Sola HK og spillerne, og som evner å jobbe sammen med spillerne som et team, skriver klubbledelsen.

Daglig leder i Sola HK, John Harald Kåsen, sier til Solabladet at de er svært glade for å få signert Stegavik som ny hovedtrener.

- Han har også tidligere vært assistenttrener en periode under Kutti (Knut Ove Joa, red.anm.), og han gjorde en god jobb og var godt likt. Han har store ambisjoner for laget, og det synes vi er veldig spennende, sier han.

- Dette ser jeg frem til

Klubben mener vår nye hovedtrener innehar alle disse kravene og er derfor glade for at Steffen Stormo Stegavik er ansatt som ny hovedtrener.

Selv sier han følgende om jobben:

- Trenerjobben i Sola er en spennende utfordring som jeg ser frem imot. Men jeg kommer inn med en ydmyk innstilling til dette arbeidet. Viktigste for meg er at vi som lag fungerer som en enhet, så da er det naturlig for meg å ha en tett dialog med spillerne hele tiden, så de skal også få være med å sette sitt preg på laget og at vi alle får ett eierforhold til det vi driver med, sier han.

Når det gjelder Camilla Herrem, som er gift med Steffen Stormo Stegavik, sin fremtid på a-laget er den fortsatt uavklart.

- Vi har fortsatt ikke landet på en kontrakt med Camilla, sier John Harald Kåsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken