Gå til sidens hovedinnhold

Heidi søker flere frivillige til å hjelpe ved vaksinestasjonene: – Folk sier det er en veldig kjekk jobb

Sola Frivilligsenter trenger flere frivillige. Denne uken starter kommunen vaksinering.

Kommunen går fra torsdag av i gang med å vaksinere folk på Soltun sykehjem. Til det trengs det folk som kan hjelpe med koordinering, avsjekk av lister og køkontroll i ventesonen alle skal igjennom før selve vaksinen.

– Folk forteller at de synes det er en veldig kjekk jobb. Man treffer mange folk, og det er en kjekk aktivitet, sier daglig leder i Sola Frivilligsentral, Heidi Reiersen.

Det er flere som har meldt seg som frivillige og som hjelper til under vaksineringen, men når massevaksineringen skal i gang trengs det enda flere frivillige.

Reiersen forteller at kommunen har fått et nytt system for registrering av vakter og frivillige, og at dette gjør det veldig oversiktlig. De som ønsker å melde seg til tjeneste, kan gjøre det ved å gå inn på hjemmesiden til frivilligsentralen. Ved å klikke på «jeg kan bidra» og velge oppgaven vakt/observatør vaksinering vil en få en lenke tilsendt. Denne er personlig og brukes for å legge inn når det passer den frivillige å stille.

– Dette er en veldig grei ordning, fordi da kan jeg ha oversikt over alle frivillige og hvilke vakter det er nok folk på, og hvilke det eventuelt mangler folk på, sier Reiersen.

Vil du hjelpe til: Få inn på Sola Frivilligsentral, eller ta kontakt med daglig leder Heidi på 90142670 om du har noen spørsmål.

Kommentarer til denne saken