MARKED: Lørdag inviteres alle til marked på Stangelandsenteret. Det er Sven Are Ek fra Kirkens Bymisjon og Wenche Falkenhaug fra Sola Husflidslag som står bak initiativet.

- Vi har et så stort potensial her ute på Stangelandsenteret med mange lag og foreninger og gode krefter. Vi ønsker å lage et marked som skal samle folk for en hyggelig og stressfri stund, sier Falkenhaug.

Klær, gulrøtter og krydderhyller

Lørdag settes det opp mange aktiviteter for folk på uteområdet til Stangelandsenteret i Kleppvegen (gamle Stangeland skole, red.anm). Det blir salg av mat og lokale varer.

- Her vil det være håndarbeid som strikk og søm, barneklær og voksenklær i tillegg til leker, grønnsaker og gamle bruksgjenstander, forteller Falkenhaug.

- I tillegg stiller Lag A opp og selger ved, krydderhyller og blomsterkasser, legger Sven Are Ek til.

– Kjekk lørdagsaktivitet

Det legges opp til mange aktiviteter for barn, og disse er gratis. De to initiativtakerne håper dette blir starten på en tradisjon med markeder på Stangelandsenteret.

- Jeg er helt sikker på at dette blir en flott lørdagsaktivitet for de aller fleste. Og så kan vi lokke med den beste kaffen i Sola, synes jeg, legger Ek til.