- Bilene er tauet fra stedet og trafikken flyter som normalt igjen. Førerne er tatt med i ambulanse for sjekk, ukjent skadeomfang, sier operasjonsleder i politiet like før 09:45 mandag morgen.

Det var 08:48 nødetatene rykket ut på melding om front mot front kollisjon i Kolnesvegen. Det ble senere oppdatert til Tanangervegen.

Ulykken skapte store trafikale utfordringer.

- Det er nå mye kø på stedet, og trafikken dirigeres av politiet. Begge førerne er ved bevissthet, men skadeomfang ukjent. Begge blir ivaretatt av helse på stedet. Ingen flere personer var involvert i ulykken. Politiet foretar undersøkelser på stedet, oppdaterte operasjonsleder 09:16.

Dette skjedde tidligere

Ulykken skal ha skjedd i Tanangervegen, like nord for avkjørsel til Kolnesvegen. Politiet er på stedet. To biler er involvert og store materielle skader. Foreløpig ukjent vedrørende skade på personer. Trafikken flyter greit forbi, skrev operasjonsleder like etter 09:00.

Ifølge vår reporter som var på vei til stedet stod trafikken bom fast i Sømmevågen ved flyplassen.

08:48 skjedde ulykken, og politiet sendte ut første Twitter-melding sju minutter etter.

Melding om front mot front kollisjon i Kolnesvegen. Ukjent omfang. Nødetatene er på vei, skrev Politiet i Sør-Vest på sin Twitter-konto.