Gjennom UFLAKKS Stavanger har rapduoen Freya Smørdal Walker og Helena Fadnes Aardalsbakke fått æren av å varme opp for Sløtface på U-18 konsert på Tou lørdag 17. oktober.

De to venninnene har sunget og skrevet låter i mange år og har også deltatt i UKM de siste årene. Nå er det blitt en rekke spillejobber på de to tiendeklassingene fra Skadberg.

Jentene arbeider sammen og ideene kommer fra begge to. For å komponere melodien finner de inspirasjon i karaoke versjoner og legger til beats og akkorder. Ellers kan de bare få en melodi i hodet. I et intervju i forkant av UKM fortalte jentene at de vil fortsette å skrive sanger så lenge de synes det er gøy.

UFLAKKS Stavanger er en ungdomsarrangørgruppe som veiledes av AKKS Stavanger. De arrangerer konserter for ungdom i Stavangerregionen, og Freya og Helena er nå blant dem som får en sjanse til å spille på de store scenene som Tou scene.

Lørdag spiller også Sløtface med gitarist Tor-Arne Vikingstad fra Sola. Bandet skulle vært på Europa-turné, men koronasituasjonen satte en stopper for de store planene. I stedet har bandet gitt ut "The Slumber Tapes", som er en blanding av nye sanger og nye versjoner av gamle sanger.