Gå til sidens hovedinnhold

- Flytt Baker-bommen til Solasplitten!

Artikkelen er over 1 år gammel

- Alle andre innbyggere i Sola kommune kan kjøre gratis til Sola sentrum, bare ikke vi som bor i Tananger.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

LESERBREV: Jeg ser fram til 10. februar og slutt på rushtidsavgift. Takk for det.

Men hva med bommene til Tananger – vi som bor her er stengt inne med bom på Jåsund fra Stavanger og ved Baker fra Sola. Ordføreren sier de vurderer å snu bommen ved Baker. Hva nytte er det for oss som bor i Tananger? Skal vi da kjøre ut via Madla og inn via Sola. Tenk miljø, dere som sitter og bestemmer. De som jobber på Forus vil da bli prioritert. Hva med oss som ikke jobber på Forus?

Hva med handel og næring i Tananger? Den ene butikken etter den andre må stenge. Det er heller ikke greit å kjøre til Sola som er vårt kommunesenter, der manges bankforbindelse er og et større utvalg av butikker. Skal vi kjøre fra Tananger, ville Tananger-folk gjerne valgt Sola, spesielt hvis vi slapp å kjøre gjennom en bom. Nå kan folk like gjerne kjøre til senter på Madla, Stavanger, Sandnes, eller Kvadrat.

Alle andre innbyggere i Sola kommune kan kjøre gratis til Sola sentrum, bare ikke vi som bor i Tananger. Tror handelen ville ha økt i Sola hvis vi kunne kjøre gratis hjem igjen og handelslekkasje til andre steder ville ha gått ned.

Flytt Baker-bommen til Sola-splitten! Det blir mer rettferdig.

Kommentarer til denne saken