Solabladets papiravis leveres i postkassen hver torsdag morgen. Vi er stolte over vårt papirprodukt, hvor du kan lese om mye av det som rører seg i ditt lokalsamfunn, men visste du at du som komplett-abonnent også har tilgang til vår nettavis?

På www.solabladet.no får du nyhetene fortløpende - hver dag fra morgen til kveld - ikke bare i form av tekst, men også levende bilder og lyd, på direkten og i opptak. Vi gir deg som digital abonnent muligheten til å holde deg oppdatert på de lokale nyhetene idet de skjer.

Slik får du digital tilgang:

For å få tilgang klikker du her og velg «Lag ny bruker».

Tast inn telefonnummeret som er knyttet til ditt abonnement og fyll inn resten.

Hvis du ikke vet hvilket telefonnummer som er knyttet til ditt abonnement eller er usikker på om du har laget en bruker tidligere, ring dette nummeret: 32 27 68 11 (kundeservice). Åpningstidene er 08:00 til 15:30.

Du kan også stikke innom kontoret vårt i Soltunvegen 1, så skal vi hjelpe deg!

Har du ikke fått papiravisen?

Det er Posten og Schibsted Distribusjon som leverer papiravisen på vegne av Solabladet.

Dersom du ikke har fått avisen torsdag formiddag, ber vi deg ta kontakt med kundeservice på telefon 32 27 68 17. Åpningstidene er 08:00 til 15:30.

Kundeservice kan også nås via kontaktskjema.

Du kan også komme innom vårt kontor i Soltunvegen 1, så skriver vi avviksmelding for deg. Vi har et begrenset antall papiraviser hos oss.