Gå til sidens hovedinnhold

Er du Rogalands beste straffeskytter?

Artikkelen er over 1 år gammel

Havdur inviterer til rogalandsmesterskap i straffespark på Tjelta 30. november. Solabladet sender direkte fra arrangementet.

DIREKTESENDING: Dersom du abonnerer på Solabladet, har du sportsportalen Direktesport.no med på kjøpet. Der kan du se direktesendt sport fra hele Norge og fra et vidt spekter av idretter. Denne sesongen har du også kunnet se Sola-herrenes kamper i 2. divisjon.

30. november inviterer Havdur til straffespark-konkurranse i Stangeland Arena på Tjelta. Både lag og kompisgjenger fra hele Rogaland kan melde seg på arrangementet. Eneste begrensningen er at konkurransen er for de som er 15 år eller eldre. Det er likevel et arrangement som gagner også de yngre.

Overskuddet fra arrangementet går nemlig til Uego-bevegelsen som ifølge egne nettsider jobber for å skape gode holdninger blant barn og ungdom, med særlig vekt på holdninger til hverandre.

– Jeg tror det blir en kjekk ting dette, men det er også kjekt at noe går til holdningsarbeid for barn og ungdom, sier arrangør Kenneth Mortveit.

Utfordrer idrettslagene

Totalt er det bare plass til 96 lag opplyser Mortveit, og hvert lag kan ha fem deltakere inkludert målvakt. Fortsatt er det 17 dager igjen til konkurransen, og dermed er det fremdeles mulig å melde seg på. Påmeldingen stopper når arrangementet blir fulltegnet, eller senest om 14 dager. Hittil har 10 lag meldt seg på.

Mortveit oppfordrer særlig idrettslagene, men også tidligere spillere, til å stille lag.

– Vi utfordrer alle idrettslag, men det hadde kanskje vært ekstra spesielt om Sola Håndball-damene slår Sola Fotball-herrene, sier Mortveit med glimt i øyet.

Han forteller at lignende konkurranser har blitt arrangert i nordfylket tidligere.

– Men jeg tror det er første gang det arrangeres i Sør-Rogaland. Da gjaldt det å kjøre på og være først ute, sier han og smiler.

Påmelding og mer informasjon finner du på Uego Open sine hjemmesider.

For våre abonnenter

Solabladet sender direkte fra to av banene, og vil naturligvis også sende direkte fra delfinaler og finale. For å kunne se sendingen trenger du et abonnement. Akkurat nå kan du som ikke har abonnement tegne digitalt abonnement for kun fem kroner for like mange uker.

Et digitalt abonnement hos Solabladet gir deg siste nytt fra kommunen vår, i tillegg til at du kan lese e-avisen vår. Du får også tilgang til Direktesport-portalen, hvor du også kan se Camilla Herrem og resten av Sola-damene i aksjon i eliteserien.

Fra straffespark-konkurransen på Tjelta 30. november byr vi på både straffespark, intervjuer og høydepunkter gjennom dagen.

Kommentarer til denne saken