Gå til sidens hovedinnhold

Elias Vølstad Bogen blir hovedtrener: - Jeg gleder meg til å gå opp et hakk

Artikkelen er over 1 år gammel

21-åringen fra Sola skal trene damelaget til NTNUI i 1. divisjon.

Volleyball: – Elias vil få det sportslige hovedansvaret for laget. Hans treningsøkter det siste året har vært både populære og gode, med et sterkt teknisk grunnfokus, sier laget i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å gå opp ett hakk. For laget jeg trener så er jeg litt usikker på hva vi kan forvente. Laget kom nest sist i fjor, men spilte jevnt med mange lag over. Tror at med litt mer erfaring fra nivået, samt at mange av motstanderlagene er ganske unge så vil det være gode muligheter til å vippe de jevne kampene vår vei og komme høyere opp, sier Vølstad Bogen til Soilabladet.

Vølstad Bogen er tredjeårs sivilingeniørstudent i petroleumsteknologi på NTNU, og spiller på eliteserielaget til herrene. Foregående sesong var han hovedtrener NTNUI 3, som vant 2. divisjon i Trøndelag.

– For min egen del gleder jeg meg til å ta fatt på en ny sesong i eliteserien. Spilte der for 2 år siden, men rykket ned. Vi spilte solid i 1. divisjon og sikret opprykk med god margin i fjor. I år håper vi å vise at vi hører til i eliteserien. Hadde en del ganske unge spillere for 2 år siden sammenlignet med konkurrentene, men tror vi skal ha gode muligheter for å slå fra oss i år, samt at et par av motstanderlagene virket litt svekket kontra for 2 år siden. Vi må jobbe med å bli mer stabile og holde nivået på det vi gjør oppe, men på vårt beste er vi meget bra, utdyper Vølstad Bogen.

Vølstad Bogens assistent blir Sven Andreas Nygaard fra Fredrikstad.

Kommentarer til denne saken