– Mandag skal jeg bygge pc'ene til LAN. Det er noe jeg liker veldig godt, sier Morgan Andreas Jensen.

10.-klassingen fra Tananger ungdomsskole er en av flere som er i full sving på FeelGood sine lokaler i kulturhuset denne ettermiddagen. Han liker å game, men enda mer å bygge pc'ene og klargjøre dem til datatreff. Etter ungdomsskolen har han søkt seg til teknologi- og industrifag.

– Jeg liker biler og mekaniske ting, og jeg tenker på å bli mekaniker, sier han.

Han går på FeelGood både på Sola og i Tananger. I Tananger er det eget gamingrom som er flittig brukt, og snart skal det innredes et tilsvarende rom i kulturhuset.

– Jeg har vært med på å komme med innspill til gamingrommet, forteller han.

LAN-døgnet

Mandag i vinterferien rigges det til stort dataspill-treff, et skikkelig LAN med alt hva det innebærer; altså timevis foran pc-en, raske karbohydrater og energidrikk. Det hele varer fra ettermiddagen og til neste dag.

– Det er gøy, sosialt og spennende, sier flere av dem som skal delta på LAN.

Denne ettermiddagen yrer det av liv i lokalet. Noen er i full sving med å tegne og male, noen har bandøving, andre ser på tv, sitter og snakker, gjør skolearbeid, eller lager til maten som skal serveres i kafeen.

Snart UKM-uke

16 år gamle Isaac Dawidziog bor også i Tananger og veksler mellom å gå på FeelGood der og på Sola. Han sitter i styret i klubben og er med på å bestemme alt fra husregler til å bidra i aktiviteter.

– Det er veldig kjekt å kunne få lov til å være med på å bestemme. Det er jo for oss, så det betyr mye at vi får sette vårt preg på ting, sier Isaac som også skal være konferansier under UKM.

Fremover blir det mye aktivitet i fritidsklubben med både danseworkshop, standup workshop, UKM, LAN og mye annet. Under UKM-uken som starter 13. mars bygges det opp med kurs og workshop for å forberede alle til søndagens store UKM-fest.