Gå til sidens hovedinnhold

Disse lagene møter Sola FK i 3. divisjon

Artikkelen er over 1 år gammel

Det blir flere nabooppgjør i 3. divisjon for Sola FK.

FOTBALL: A-laget til Sola FK klarte ikke å holde seg i PostNord-ligaen og 2. divisjon etter endt sesong og spiller dermed i Norsk Tipping-ligaen og 3. divisjon neste år. Nå er puljene satt opp, og Sola er plassert i avdeling 3 sammen med flere lag i regionen.

Det blir dermed duket for mange spennende nabo-oppgjør, både mot stavangerlagene Vidar, Madla, Hinna, Brodd og Viking 2 i tillegg til Staal Jørpeland, Djerv 1919 og Åkra.

Sola FK spilte også i 2. divisjon mot Vidar, men begge lagene rykket ned etter sesongslutt. Flere av lagene i puljen har Sola FK spilt mot i 3. divisjon de siste årene; slik som Viking 2, Madla, Brodd, Donn, Staal Jørpeland, Start 2, Vindbjart og Express. Det blir også denne gangen noen turer til Sørlandet, men også nordover til Strand, Karmøy og Haugesund.

Sola FK har som ambisjon å rykke opp til 2. divisjon etter neste sesong, men før det gjenstår det mange tøffe kamper. Madla, Brodd og Vidar er tre av lagene som alle har gitt Sola hard motstand. Det har også a-laget til Hinna IL, som steg fortjent og suverent opp fra 4. divisjon etter årets sesong. Dette laget, som er en breddeklubb med en stor satsing på jentefotball, har imponert fra start til slutt i 4. divisjon, og det startet allerede da de slo ut Sola i NM.

Her er lagene i avdeling 3:

Vidar

Sola

Madla

Viking 2

Staal Jørpeland

Brodd

Åkra

Hinna

Djerv 1919

Express

Donn

Start 2

Vindbjart

Mandalskameratene

Kommentarer til denne saken