Er du blant dem som skal tilbringe førstkommende helg i Sola, har du mange valgmuligheter når det kommer til aktiviteter. Vi har noen av dem for deg.

Lørdag 15. juni braker det på nytt løs på flyplassen idet Flydagen Sola 2019 går av stabelen. Arrangementet strekker seg over store deler av dagen, og på programmet står innslag som F-16, F-35, Spitfire og Mustang – for å nevne noen.

Synes du det bråker litt i overkant mye med flyshow men er likevel glad i ting som flyr, kan du ta turen til Sola kulturhus hvor det fredag blir drageverksted som en del av den store dragefesten. Lørdag går med til bygging av drager og salg av drager, før det hele kulminerer i storslått drageflyvning på Hellestø søndag. Dragefesten feirer hele 30 år i Sola i år.

Er det ingenting av det nevnte som skulle friste, kan du også nyte god musikk fra flinke elever ved Sola kulturskole lørdag ettermiddag. I en times tid kan du lytte til det som betegnes som en variert sommerkonsert.

Har du mindre barn kan du også dra på Snøhvit og dvergene, søndag på kulturhuset. Det er Straen gymnastikk- og turnforening som setter opp stykket, og showet passer for barn fra tre år og opp. Stykket varer en times tid, og settes opp i to forestillinger søndag.

Søndag kan du også ta med barna på Lillebror og Knerten, satt opp av Unge SPOR. Stykket spilles på to tidspunkt, og hvert av disse varer i cirka 40 minutter.

For det mer voksne publikum byr søndagen også på Acapella i ruinkirken. Det er gruppa Stemmebandet som byr på musikk fra artister som Billy Joel, The Real Group, Leonard Cohen med flere. Arrangementet varer en times tid.

Lørdag er det også offisiell åpning av den nye turnhallen på Sola. Sola turn byr på oppvisning i rytmisk kroppsgymnastikk, ikke minst er kiosken åpen.

Kjenner du til flere arrangementer som skjer i tidsrommet 14. - 16. juni? Da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en e-post.