↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

916 40 601

Besøksadresse

Prestaskjersveien 4
4058 TANANGER
  1. Beskrivelse

BYGGER FREMTIDEN. RESTAURERER FORTIDEN.

Jåsund Bygg er et stolt lokalt firma fra Tananger i Sola kommune. Vi setter strenge krav til kvalitet i eget arbeide og det viktigste for oss er at du som kunde får en positiv opplevelse. Uansett om det er et "lite" oppdrag, eller vi skal hjelpe deg å realisere en stor drøm. Fra den tidligste fasen i planleggingen til den siste spikeren slås i, skal du alltid være trygg på at du blir ivaretatt hele veien.

 

Selskapet ble stiftet 13. mars 1990 av byggmester Gunnar Jåsund. Gunnar selv har arbeidet i byggebransjen siden 1981. Han fikk fagbrev i 1984 og mesterpapirer i 1988. Med mer enn 35 års erfaring i bransjen, har vi tilegnet oss god lokalkunnskap og høy kompetanse innen faget.

Vi driver hovedsakelig innen nybygg, tilbygg, rehabilitering og mindre vaktmesteroppdrag. Men vi kan også utføre mindre grave- og støpearbeider.

Jåsund Bygg har p.d.d. 4 ansatte; Gunnar Jåsund er daglig leder og byggmester. Vi har to fagarbeidere og én lærling.

 

For oss er det viktig å ha dyktige og kvalitetssikrede samarbeidspartnere innen andre håndverksgrupper. Vi kan bla. tilby totalentreprise på våre prosjekter. Vi kan og bistå med mindre tegneoppdrag og byggesøknader.

Jåsund Bygg kan ta oppdrag i store deler av Rogaland fylke. Utenom Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg, kan det også være Jæren, Ryfylke og Sirdal (Vest Agder).  

 

Jåsund bygg har godkjenning vedrørende våtrom og kan tilby totalløsninger på bad.  

Det aller viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd og føler deg trygg i alle faser. Vi streber etter å yte servicen du har krav på og levere håndarbeid av høyeste kvalitet.

 

Har du et mindre prosjekt du trenger hjelp til, eller en større drøm du ønsker å realisere? Eller kanskje du bare er nysgjerrig og har et spørsmål eller to?

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

 

Vår e-postadresse er: gunnar.jasund@lyse.net

Med vennlig hilsen Jåsund Bygg.