↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Finn de beste tilbudene på forbrukslån og kreditt uten sikkerhet

Trenger du et lån mellom 5 000 og 500 000 kroner? Vi hjelper deg med å skaffe lånetilbudene slik at du selv kan velge det billigste alternativet. Lån fra landets ledende banker innen forbrukerfinansiering.

 

Vi hjelper deg med å skaffe billig finansiering

Det blir enklere å skaffe tilbud fra mange banker med vår nettside. Vi tilbyr en oppdatert oversikt over landets banker og låneformidlere, og gjør det mulig å innhente mange lånetilbud basert på kun én søknad. 

 

Mange av våre brukere har behov for informasjon om det å låne penger. Derfor har vi en rekke guider på nettsiden som forklarer lettfattelig de ulike løsningene og mulighetene, i tillegg til omtaler av bankene og deres tilbud på lån og kreditt. 

 

Låneeksempel: 80.000 kr. o/5 år: Eff. rente 14,64%. Kostnad 30.666 kr.Totalt 110.666 kr.

 

Ingen krav til sikkerhet - Fri bruk av pengene

Du trenger ikke stille med bolig som pant eller kausjonist for å få et forbrukslån. Banken stiller heller ingen krav til hvordan pengene skal brukes. Du velger selv lånetiden inntil 5 år, og inntil 15 år hvis du planlegger å bruke pengene til refinansiering av dyrere gjeld.

 

Lurer du på hvordan banken vurderer lånesummen du søker om? Det kan du lese mer om i denne artikkelen Hvor mye kan jeg låne?

 

Fra søknad til utbetaling på 1-2-3:

  1. Send søknader på minuttet.
  2. Motta svar med lånetilbud noen timer etterpå.
  3. Signer avtalen med BankID og få lånet utbetalt.

Sjekk mulighetene for andre typer forbrukerfinansiering

De fleste banker kan hjelpe deg med alt fra små SMS-lån og kortsiktig lån, til større båtlån, billån uten krav til pant og egenandel og lån til bobil og campingvogn. Behandlingstiden er kort på de fleste lån og i enkelte tilfeller kan man få lån på dagen.