↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg med å finne riktig lån

Når man skal ta opp et forbrukslån er to ting viktige. For det første må det være riktig type lån, dessuten må det ha best mulig rente. Billigeforbrukslån.no hjelper deg med begge deler.

 

Beste tilbud på ditt lån

Vi har innhentet utfyllende informasjon fra mer enn 30 finansinstitusjoner. På våre sider kan du derfor sammenligne lånetilbud fra en rekke banker, og enkelt velge det beste. Det gjelder enten du skal søke om billån, seniorlån eller søke om refinansiering. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,38 %, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 950, kostnad 28.843. Totalt: 108.843. 

 

Slik fungerer usikrede lån

Lån som avgjøres raskt, som smålån, sms-lån og en del andre forbrukslån er usikrede lån. Det vil si at det ikke kreves at du stiller noe som sikkerhet for pengene du låner. Dersom du setter opp en fornuftig betalingsplan kan de være en passende løsning hvis du har behov for ekstra penger. I vår lånekalkulator ser du lett hva lånet koster, og kan dermed vurdere hvor mye du kan låne.

 

Det gjør du slik:

  1. I lånekalkulatoren skriver du inn beløpet du ønsker å låne, samt nedbetalingstid
  2. Det er lurt å søke hos flere banker for å motta flere tilbud du kan velge mellom
  3. La bankene kontakte deg og velg så det tilbudet som har laveste rente
  4. Du får raskt pengene utbetalt til kontoen din

 

Fleksibelt lån

Usikrede lån er raske og enkle å søke på. Dessuten er de ofte fleksible. Du kan for eksempel søke om rammekreditt, for å ha litt ekstra penger dersom du planlegger å kjøpe noe kostbart.

 

Vurder kostnaden

Uansett hva du planlegger å bruke forbrukslånet på så kan du på vår nettside lett se hva det vil koste deg i måneden. Dermed kan du sette opp et fornuftig budsjett, og se hva du har mulighet til å betale hver måned.