↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du kjøpe, bygge eller oppgradere et hus på Sola?

Du kan spare mye ved å sammenligne flere leverandører før du gjør et valg. Hus.no hjelper deg å finne den beste leverandøren for deg.

De fleste nordmenn vet at det lønner seg å sjekke flere tilbud før man velger en leverandør, og Forbrukerrådet anbefaler også dette. Likevel kan det være vanskelig å gjennomføre i praksis, da det krever både tid og energi å lete fram de beste tilbudene. 

 

Derfor har vi i Hus.no gjort det enkelt for deg å motta tilbud fra flere leverandører på tjenester innen hus, hjem og oppussing slik at du kan få en konkurransedyktig pris, og god kvalitet på tjenesten du trenger. 

 

Hus.no videreformidler henvendelser innen alt fra ferdighus og garasjeporter, til energirådgiving og elektrikertjenester

 

Slik bruker du Hus.no

Du henter enkelt flere tilbud ved å følge denne oppskriften:

 

  1. Trykk deg inn på tjenesten du trenger på Hus.no

  2. Fyll ut skjemaet og si hva du trenger hjelp med

  3. Motta tilbud fra flere selskaper, og sammenlign dem

  4. Velg tilbudet og leverandører som passer deg best

 

Det er dessuten helt gratis og uforpliktende å bruke anbudstjenesten til Hus.no. Er ikke tilbudene gode nok, står du helt fritt til å takke nei til alle. Dette vet også leverandørene, og de vil derfor gi deg sitt beste tilbud for å få deg som kunde. 

 

Personvern er viktig for oss i Hus.no. Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker tilkobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning.

 

Dette kan du sammenligne

Det er mye som må ordnes med et hus. Uansett hva du trenger hjelp til kan du få tilbud fra lokale aktører gjennom vår tjeneste. 

 

Her er et utvalg av tjenestene du kan sammenligne på Hus.no:

 Gjør det selv

Foretrekker du å gjøre det meste selv, vil du også finne mange gode tips og triks på nettsiden. Hus.no tilbyr blant annet artikler innen oppussing, vedlikehold og gjør-det-selv. 

 

Se alle artikler her. 

 

Følg oss i sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter