↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Finn beste strømavtale i Sola

Det er mye enklere å finne den billigste strømavtalen enn du skulle tro. Strøm.no gjør jobben for deg. 

 

Hvor mye betaler du for strømmen? Det er lett å bare betale strømregningen uten å tenke så veldig mye over, men visste du at det kan være flere hundre kroner i måneden å spare på å bytte strømleverandør?

 

Få tilbud direkte fra strømselskapene

Jungelen av strømleverandører kan være vanskelig å navigere i. Derfor har vi i Strøm.no alliert oss med en rekke strømselskap som står klare for å gi deg det beste tilbudet på en ny strømavtale. Når du fyller ut skjemaet på Strøm.no blir du innen kort tid kontaktet av et utvalg strømleverandører med spesialtilbud for deg. 

 

Fordelen med å bli kontaktet av strømselskapene er at de vet at de konkurrerer med andre selskaper om å gi deg det beste tilbudet, noe som gjør at de vil strekke seg langt for at du skal bli fornøyd. Resultatet blir at du sannsynligvis kan kutte i utgiftene dine til strøm. 

 

Ja takk, jeg vil bytte strømavtale via Strøm.no!

 

...eller finn den beste strømavtalen selv

Om du ikke vil vente på at strømselskapene tar kontakt med deg, kan du sammenligne prisene på vår sammenligningstjeneste. Vi henter kontinuerlig ut prisene fra Forbrukerrådet, NVE og NordPool slik at det er de siste prisene du får oppgitt i listen. Du kan også plotte inn type og størrelsen på boligen din for å få beregnet hva akkurat du vil måtte betale for strømavtalen per måned. 

 

Ja takk, jeg vil sammenligne strømpriser selv!

 

 

Vi har respekt for personvernet ditt

Det er helt trygt å bruke Strøm.no. Informasjonen du sender gjennom skjemaene våre krypteres over en sikker tilkobling. Dessuten videreformidler vi bare informasjonen til strømleverandører som er relevante for deg og som kan gi deg et godt tilbud. 

 

Om Strøm.no

Strøm.no lar selskaper konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen. Bak tjenesten står Nettbureau AS. Vi har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Bestevarmepumpe.no, Mobiltelefoni.no og Eiendomsmegler.no


Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.