↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

La meglerne i Sola konkurrere om deg

Går du med planer om å selge bolig i nærmeste fremtid? Da bør du bruke Eiendomsmegler.no

 

Boligsalg er for de aller fleste den dyreste enkelttransaksjonen man gjør i løpet av livet. Da er det viktig at man har en eiendomsmegler som passer for oppdraget, slik at du som boligselger kan være trygg på at du får solgt boligen din til riktig pris. 

 

Henter inn tilbud fra flere meglere

Eiendomsmegler.no hjelper deg med å hente inn tilbud fra opptil fire eiendomsmeglere i nærheten av deg. Siden meglerne er klare over at de konkurrerer med andre meglere om å få deg som kunde, derfor vil de strekke seg langt for å gi deg en så god pris som mulig. 

 

Samtidig er det viktig å understreke at det ikke bare er prisen som bør avgjøre når du skal velge eiendomsmegler. Det er vel så viktig at eiendomsmegleren kjenner lokalområdet ditt godt, og at du opplever en god kjemi med megleren. Det kan fort utligne en billigere megler som ikke har like god kjennskap til området og hvor personkjemien mellom megler og selger ikke er like god. Derfor er det så viktig å kontakte flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg for en det kan ha stor påvirkning på hvor mye boligen din ender opp med å bli solgt for til slutt. 

 

Få henter inn tilbud fra flere meglere

Bare 2 av 5 nordmenn henter inn tilbud fra mer enn én eiendomsmegler når de skal selge bolig, viser tall fra Respons Analyse, hentet inn på oppdrag for Eiendomsmegler.no. Konsekvensen av å ikke hente inn tilbud fra flere enn én megler er at mange ender opp med feil megler til feil pris. 

 

Trygt og enkelt

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet som møter deg på Eiendomsmegler.no. Informasjonen du fyller inn sendes sikkert gjennom en kryptert kobling, og vi deler kun informasjonen med relevante eiendomsmeglere. 

 

Bak tjenesten Eiendomsmegler.no står det norske IT-firmaet Nettbureau. Vi har mer enn ti års erfaring med å lage anbudstjenester for både det norske, svenske og danske markedet. I tillegg til Eiendomsmegler.no står vi bak tjenester som Lån.no, Hus.no og Flytte.no.