↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere kategorier av lån. Våre rådgivere jobber for å spare deg for penger og tid.

Omstartslån

Det er mye forbruksgjeld blant nordmenn. Smålån og kredittgjeld er vanligere enn man kanskje tror. Å miste kontrollen over økonomien er dessverre lett, og det gjelder å ta tak før det vokser over hodet på deg.

Eier du bolig, er det fint å vite at du kan samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Sjekk om du er kvalifisert til et omstartslån. Fordi det er et sikret lån, vil det ofte gi deg bedre rente og vilkår enn et refinansieringslån uten sikkerhet.

Med inkasso eller betalingsanmerkninger, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering. Når du søker omstartslån blir det gjort en individuell vurdering av deg, slik at du kan få hjelp til å rydde opp i økonomien.

Da har du muligheten til å bli kvitt betalingsanmerkningene, få økonomisk kontroll og slippe at det kommer til eventuelt tvangssalg. En omstart på økonomien din, rett og slett. 

Forhåpentligvis får du en lettere hverdag på vei tilbake til økonomisk stabilitet.

Søk lån til kjøretøy 

Bilen er for mange en sentral del av hverdagen, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billånet.

Søk lån til kjøretøy via oss. Enten du trenger fullfinansiering eller kan stille med noe egenkapital. Det er også varianter hvor du ikke stiller sikkerhet i kjøretøyet, som kan passe for billigere biler. Lån med sikkerhet har beste rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi hjelpe deg med finansieringen til. Kanskje er det ikke et billån, men et snøscooterlån du er på utkikk etter?

Det stilles krav til alder på kjøretøyet med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. Det vanlige er 3, 5, 7 eller 10 år.

Har du billån fra før? Vi kan hjelpe deg med å sjekke om du kan spare penger på refinansiere billån.

Forbrukslån

Få bedre kontroll på økonomien ved å refinansiere forbrukslån. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på alle lånene. Mens om du refinansierer, kan du samle flere lån til et lån.

Da kan du spare på renter og gebyrer med et bedre lånetilbud. Færre lån å forholde seg til gjør også økonomien mer oversiktlig. Så er det kanskje lettere å se lyset i enden av gjeldstunellen.

Forbrukslån har som sagt høy rente fordi det er lån uten sikkerhet. Å gjøre seg raskere ferdig med lånet, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Fordi rentene ikke løper like lenge. 

Har du høy forbruksgjeld, kan det lønne seg å prioritere det fremfor sparing. Ettersom du bør sette pengene der renten er høyest.

Skal du ha et nytt forbrukslån? Da kan vi hjelpe deg med å innhente tilbud, slik at du forhåpentligvis sparer tid og penger når du først trenger et usikret lån.

Du bør alltid vurdere om du har økonomien til å betjene et forbrukslån. En bufferkonto kan anbefales som et rimeligere alternativ for uforutsette utgifter, eller sjekke om du er dekket av forsikringen.

Søke boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt i store deler av livet.

Når du skal gjelder det å finne boliglånet med best renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta et nøye overveid valg.

For de som er over 60 og eier egen bolig, kan det være aktuelt med seniorlån, også kalt pensjonistlån. Selv om mange tror det er synonymt med pensjonistlån, så er det fullt mulig å søke selv om du enda jobber.

Boliglån fra før? Vi hjelper deg å sjekke om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos er så konkurransedyktig som du tror. Da er det penger å hente inn på å refinansiere boliglånet.

Vi hjelper deg med det du trenger, være seg finansieringsbevis, nytt boliglån eller refinansiering.

Tilbudene du får via oss er uforpliktende, og tjenesten er for deg helt kostnadsfri. Så det er enkelt for deg å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har ved å fylle ut vårt skjema.

Økonomiblogg

Sjekk ut vår økonomitips-blogg. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook