↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

900 76 539

Besøksadresse

Fredtunkroken 7
4050 SOLA
  1. Beskrivelse

Vi har rengjort, og skapt trivsel i Norske hjem og på arbeidsplasser i snart 13 år, din trivsel er vår glede. Vi i Cleanup setter din helse og rengjøring høyest på vår prioritering, hver dag har vi kun ett mål for øye- Sikre oss at ditt hjem og din arbeidsplass er glitrende ren!

Alle våre medarbeidere kurses og gjennomgår både grundig opplæring.

DAGLIG RENHOLD

I en travel og veldig aktiv hverdag for mange er det noen ganger vanskelig å finne tid til en ordentlig rengjøring. Med fast avtale med oss i Clean-Up så har du muligheten for å bruke din fritid på det du ønsker selv. Alle av våre ansatte er fullt opplærte som får kurs og oppfølginger for at dem skal yte maksimalt. Dette legger et solid grunnlag for å øke vellvære og trivsel, samt minke sykdom for deg og dine.

HOVEDRENGJØRING

Ved en hovedrengjøring går vi grundig til verks for å komme til steder som ikke naturlig faller inn under en daglig vask, da går vi i høyden og i kriker og kroker hvor støvet blir bortglemt.

Viktig med hovedrengjøring er å kunne kjenne at dette er som å flytte inn på nytt igjen i din bolig. Her gjør vi alt for at du som kunde skal få den beste hovedrengjøringen i huset.

Hovedrengjøring passer også perfekt til bedrifter som skal ha utvask av bolig.

NYBYGG OG BEDRIFT

Ved innflytting i nye lokaler kan mye støv og en del rester være igjen fra byggingen som har pågått over lang tid, da er det meget viktig for oss og gå grundig til verks fra gulv til tak og samt vegger. Driver du eiendomsfirma og får inn nye leietakere, da er dette viktig at alt er renhold og på plass. Vi er sikre på vi kan hjelpe ditt bygg til å fremså flott og elegant.