Gå til sidens hovedinnhold

Denne sesongen kan du se Messi, Neymar og Mbappé hos Solabladet

Nå kan du se Lionel Messi og de andre superstjernene i franske Ligue 1 her hos Solabladet. Alle med abonnement hos oss får uten ekstra kostnader tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

Vår eier, Amedia, har sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier, inngått en eksklusiv avtale som betyr at våre abonnenter de neste tre årene kan se kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og de andre lagene som kjemper i den franske toppserien.

De franske kampene vil bli vist i innholdstjenesten Direktesport, som er tilgjengelig gjennom Solabladet for våre abonnenter. Allerede kommende søndag sendes storkampen PSG-Lyon direkte hos Direktesport og dermed i alle aviser i Amedia.

– Det er veldig gledelig at vi nå kan tilby våre lesere å se den franske toppligaen på Solabladet.no, sier Solabladets redaktør Helene Pahr-Iversen.

– Dette er en fantastisk signering for Amedia og Direktesport. Ligue 1 består av superstjerner som Messi, Neymar, Mbappe, Ramos, Varatti, Di Maria og Hakimi for å nevne noen få. Våre aller yngste lesere er svært opptatt av disse spillerne, og vi tror at det kan bidra til å øke kjennskapen til vårt øvrige innhold. Dette er et godt tilbud til morgendagens abonnenter, sier Helge Birkelund, som er direktør sportsutvikling i Amedia, og legger til:

– Direktesendt sport er et helt sentralt virkemiddel i kampen om lesernes tid og vi har merket en sterk konkurranse fra andre mediehus. Vi er stolte av å kunne presentere Messi og Ligue 1 til våre abonnenter. Men det betyr ikke at vi har mistet fokuset på norsk sport. Vi har nylig signert langsiktig avtaler knyttet til sykkel, svømming, turn, motorsport og flere særforbund med lokale utøvere eller klubber, sier Birkelund.

Denne sesongen er det fire spillere fra Norge i den øverste ligaen i Frankrike. Det er Stavanger-gutt Birger Meling (Rennes), tidligere Viking-spiller Valon Berisha (Reims), Elba Rashani (Clermont) og Stian Rode Gregersen (Bordeaux).

Nettavisen, som allerede har et sterkt fokus på Ligue 1, vil få en aktiv rolle i når Amedia-konsernet skal utvikle innhold og tjenester knyttet til rettighetene.

– Nå kommer vi til å gi full gass og følge utviklingen fra dag til dag. Vi har en meget kompetent sportsavdelingen, men vi kommer til å styrke staben ytterligere for å sikre best mulig dekning. Dette er innhold som alle Amedia-avisene kan benytte seg av, opplyser ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Kommentarer til denne saken