Brann i TS-verksted på Soma

Sju utrykningskjøretøy er ved Stangeland Gruppen i Sandnesvegen tirsdag ettermiddag etter melding om verkstedsbrann.

Sju utrykningskjøretøy er ved Stangeland Gruppen i Sandnesvegen tirsdag ettermiddag etter melding om verkstedsbrann. Foto:

Nødetatene er på stedet.

DEL

BRANN: Like før 19:50 tirsdag kveld ble det meldt om brann i et verksted i Sandnesvegen. Nødetatene er på vei til stedet. Utrykningskjøretøy fra brannvesenet, politi og ambulanse er tirsdag kveld samlet utenfor Stangeland Gruppen på Soma der varselet om brannen kom fra.

Ifølge politiet brant det inne i et lakkeringsverksted. To personer har fått i seg noe røyk og blir tilsett av helsepersonell.

- De to personene er nå tatt vare på, og brannen i verkstedet er under kontroll, sier politiets innsatsleder på stedet, Runar Heggen.

Han vil ikke spekulere i hvordan brannen har startet, men brannvesenet forhører seg nå blant de ansatte om dette. Ifølge innsatsleder er det skader etter brannen, men det er foreløpig ikke klart hvor store disse er. Sju utrykningskjøretøy rykket ut til brannen, noe Heggen sier er normal dimensjonering i slike situasjoner.

- Brannvesenet driver nå med etterslukking, sier han.

Like før klokken 21.30 tirsdag kveld melder politiet på Twitter at de har foretatt avhør med to personer som var på stedet da brannen startet. Brannårsaken er ukjent, og saken etterforskes videre. Brannen er slukket, og de to som fikk i seg røyk skal være klarert av helsepersonell.

Artikkeltags