Bading på Solastranden, dokø på Rege, hundebesøk på Tananger og bilvask på Sande. Her kan du se deltakernes bilder fra Sola Challenge

Foto:

Tidenes første Sola Challenge ble arrangert lørdag i regi av Flyt AS.

DEL

Stort bildegalleri:  - Dette ble veldig kjekt, og jeg hører mange som sier at de har kost seg. Det er også ekstra kjekt å høre folk snakker om hvordan de vil gjøre dette neste gang, det betyr jo at dette er noe vi absolutt ønsker å gjøre igjen, sier Anne Grethe Vasbø, daglig leder i Flyt AS.

Sola Challenge er et bilrebus-arrangement der deltakerne kjører fra stasjon til stasjon. Spillet foregår via en app på mobilen, og på hver stasjon venter en fotooppgave. Løpet besto av 16 stasjoner i hele kommunen, fra TS-museet og Ræge kirke i sør til Tananger senter og Sola hundesenter i nord.

I løpet av dagen har folk tatt bilder av seg selv mens de leker bryllup ved Sola Ruinkyrkje, står i dokø på utedoen ved Ræge kirke, etterligner hunder på hundesenteret, bretter papirhatter hos Solabladet, leker BMX-syklister på Soma, bader på Solastranden og vasker bil hos Sande Gård. Blant andre.

Det var 45 deltakere (biler) i Sola Challenge, og bildene folk tok underveis kan du se over.

Her er vinnerne:

1. plass: Seleklanen med 11421 poeng

2. plass: Watermelon Shake med 11051 poeng

3. plass: Yodas Crew med 11023 poeng

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken