Gå til sidens hovedinnhold

Alle får mulighet til å booke vaksine i løpet av uken – dette gjør du om du ikke har fått SMS

Innen uke 29 skal alle som har meldt at de ønsker koronavaksine i Sola kommune ha fått tilgang til å booke seg time, skriver kommunen på sine nettsider.

De skriver samtidig at tilgangen til vaksiner kan endre seg, og at de legger ut flere timer fortløpende. Du kan logge inn så mange ganger du vil for å se ledige timer, men etter at du har bestilt første dose, kan du ikke endre tiden din.

Dersom du ikke har mottatt SMS om at du har mulighet til å bestille tid, kan det være fordi du ikke har registrert at du ønsker koronavaksine i Sola kommune, eller fordi telefonen din har vært uten signal når kommunen har sendt ut SMS. Du kan likevel logge direkte inn i kommunens bookingsystem og bestille tid.

Du mottar også en SMS med bekreftelse på tiden du bestiller umiddelbart etterpå. Mottar du ikke denne, kan det være fordi du har registrert feil mobilnummer i systemet. Da skal du i så fall ta kontakt med kommunen på e-post (koronavaksine@sola.kommune.no) eller telefon (912 42 857, åpen man-fre, kl. 09.00 til 11.00).

Kommunen har også åpnet reserveliste for dose 2:

Les også

Nå kan du sette deg på reserveliste for dose 2: – Vent tre uker fra første dose

Les også

Koronavaksineringen i Sola

Kommentarer til denne saken